Service & Reparationer

På vår moderna verkstad i Kristinehamn utför vi alla slags verkstadsarbeten. Oavsett om det gäller enklare service av husbilen eller omfattande reparation av husvagnen, vi ser till att ditt fordon får rätt behandling, alltid professionellt och snabbt utfört!

Vi är en auktoriserad verkstad för  Cabby, Kabe, Adria, Weinsberg, Knaus och Polar. Givetvis utför vi även olika jobb åt den privata marknaden på alla typer av husvagnar och husbilar. Kontakta oss för mer information.

Husvagn

Försäkringsskador

Om olyckan är framme och ditt fordon tar skada får du hjälpen du behöver hos oss. Vi har avtal med samtliga försäkringsbolag och utför alla typer av reparationer.

Vår kunniga personal ser till att du känner dig trygg under hela förloppet, från anmälan till reparation. Kontakta oss för mer information.

Lackering

Återställa eller förnya? Med vår 16 meter långa lackbox med tillhörande sliprum i samma storlek har vi nästan obegränsade möjligheter. Lackering kräver precision och rätt kunskaper. Precis det kan vi erbjuda dig om du behöver fräscha upp ditt fordon eller om en olycka skett. Kontakta oss för mer information.

SKILLNAD MED GRAHNS

Kontakta oss idag. Med vår breda kunskap garanterar vi ett professionellt resultat och ett nytt liv för ditt fordon.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN